Front pageNasze marki - Audun CoffeeAudun Coffee - Kenia Kangocho
Palarnia: Audun Coffee (Polska)
Profil sensoryczny: Czerwone owoce, wysoka kwasowość
Kraj pochodzenia ziarna: Kenia
Region: Nyeri
Obróbka: Mokra
Zbiór: Grudzień 2016 - Styczeń 2017
Odmiana: AB, SL28, SL34
Ziarna jakości speciality, pochodzące z Kenii, wypalane w bydgoskiej palarni Audun Coffee. Założyciel palarni, Audun Sorbotten, może poszczycić się między innymi tytułem Mistrza Świata Roasterow z 2015 roku. Kawa jest wypalona jasno, dzięki czemu sprawdzi się idealnie w przelewowych metodach parzenia.
Profil sensoryczny: Czerwone owoce, wysoka kwasowość
Kraj pochodzenia ziarna: Kenia
Region: Nyeri
Obróbka: Mokra
Zbiór: Grudzień 2016 - Styczeń 2017
Odmiana: AB, SL28, SL34
Ziarna jakości speciality, pochodzące z Kenii, wypalane w bydgoskiej palarni Audun Coffee. Założyciel palarni, Audun Sorbotten, może poszczycić się między innymi tytułem Mistrza Świata Roasterow z 2015 roku. Kawa jest wypalona jasno, dzięki czemu sprawdzi się idealnie w przelewowych metodach parzenia.
There are no reviews for this product yet.
Write ReviewThe owner of the online store does not guarantee that the published opinions come from consumers who have used or purchased a given product.