Front pageNasze marki - Coffee ProficiencyCoffee Proficiency Brazylia Monte Alto
Kawa z Brazylii, wypalana w krakowskiej palarni Coffee Proficiency. Przeznaczona do przelewowych metod parzenia.
Ziarna o dominującej słodyczy i bardzo delikatnej, jabłkowej kwasowości. Wyczuwalne są nuty toffi kakao, wiśni, czerwonych winogron, a w posmaku pojawia się mleczna czekolada. Aromat to przede wszystkim orzechy laskowe, karmel, czekolada i cytrusy.
Ziarna o dominującej słodyczy i bardzo delikatnej, jabłkowej kwasowości. Wyczuwalne są nuty toffi kakao, wiśni, czerwonych winogron, a w posmaku pojawia się mleczna czekolada. Aromat to przede wszystkim orzechy laskowe, karmel, czekolada i cytrusy.
Kraj: Brazylia
Region: Mogiana
Plantacja: Fazenda Ambiental Fortaleza
Gatunek: Arabica
Odmiana: Yellow Catuai
Wysokość upraw: 1200 - 1400 m n.p.m.
Obróbka: Pulped natural
Region: Mogiana
Plantacja: Fazenda Ambiental Fortaleza
Gatunek: Arabica
Odmiana: Yellow Catuai
Wysokość upraw: 1200 - 1400 m n.p.m.
Obróbka: Pulped natural
There are no reviews for this product yet.
Write ReviewThe owner of the online store does not guarantee that the published opinions come from consumers who have used or purchased a given product.