Strona głównaNasze marki - Coffee RepublicCoffee Republic - Ethiopia Kochere
Kraj pochodzenia ziaren: Etiopia
Region: Kochere
Odmiana arabiki: Lokalne odmiany arabik
Wysokość upraw: 2000 - 2200 m n.p.m.
Metoda obróbki: Myta
Punkty w cuppingu: 86,5 / 100
Kawa jakości speciality pochodząca z Etiopii, wypalona w warszawskiej Coffee Republic. Ziarno jest palone jasno, sprawdzi się idealnie do przelewowych metod parzenia. Poza czekoladowością pojawiają się w niej świeże, kwiatowo-owocowe nuty: jaśmin, zielona herbata i limonka.
Region: Kochere
Odmiana arabiki: Lokalne odmiany arabik
Wysokość upraw: 2000 - 2200 m n.p.m.
Metoda obróbki: Myta
Punkty w cuppingu: 86,5 / 100
Kawa jakości speciality pochodząca z Etiopii, wypalona w warszawskiej Coffee Republic. Ziarno jest palone jasno, sprawdzi się idealnie do przelewowych metod parzenia. Poza czekoladowością pojawiają się w niej świeże, kwiatowo-owocowe nuty: jaśmin, zielona herbata i limonka.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.