Strona głównaNasze marki - CoffeelabCoffeelab - Dobry Przelew
Palarnia: Coffeelab (Polska)
Smak / Aromat: burbon, wiśnie w mlecznej czekoladzie
Przeznaczenie: metody alternatywne, ekspresy przelewowe
Kraj pochodzenia ziarna: Kenia, Gwatemala
Region: Kikuyu, Mataquescuintla, Jalapa
Wysokość upraw: 1400 - 2000 m n.p.m.
Obrobka: Naturalna
Smak / Aromat: burbon, wiśnie w mlecznej czekoladzie
Przeznaczenie: metody alternatywne, ekspresy przelewowe
Kraj pochodzenia ziarna: Kenia, Gwatemala
Region: Kikuyu, Mataquescuintla, Jalapa
Wysokość upraw: 1400 - 2000 m n.p.m.
Obrobka: Naturalna
Sezonowa mieszanka ziaren jakości speciality z warszawskiej palarni Coffeelab. Tym razem w paczce znajdują się ziarna z Kenii i Gwatemali. Kawa jest palona jasno, dzięki czemu sprawdzi się w przelewowych metodach parzenia. Kenijskie ziarna nadają lekkich, owocowych nut, natomiast ziarno z Ameryki Środkowej dodaje słodyczy.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.