Front pageNasze marki - CoffeelabCoffeelab - Dobry Przelew
Palarnia: Coffeelab (Polska)
Smak / Aromat: burbon, wiśnie w mlecznej czekoladzie
Przeznaczenie: metody alternatywne, ekspresy przelewowe
Kraj pochodzenia ziarna: Kenia, Gwatemala
Region: Kikuyu, Mataquescuintla, Jalapa
Wysokość upraw: 1400 - 2000 m n.p.m.
Obrobka: Naturalna
Smak / Aromat: burbon, wiśnie w mlecznej czekoladzie
Przeznaczenie: metody alternatywne, ekspresy przelewowe
Kraj pochodzenia ziarna: Kenia, Gwatemala
Region: Kikuyu, Mataquescuintla, Jalapa
Wysokość upraw: 1400 - 2000 m n.p.m.
Obrobka: Naturalna
Sezonowa mieszanka ziaren jakości speciality z warszawskiej palarni Coffeelab. Tym razem w paczce znajdują się ziarna z Kenii i Gwatemali. Kawa jest palona jasno, dzięki czemu sprawdzi się w przelewowych metodach parzenia. Kenijskie ziarna nadają lekkich, owocowych nut, natomiast ziarno z Ameryki Środkowej dodaje słodyczy.
There are no reviews for this product yet.
Write ReviewThe owner of the online store does not guarantee that the published opinions come from consumers who have used or purchased a given product.