Front pageNasze marki - Coffee RepublicCoffee Republic - Rwanda Muhondo
Kraj pochodzenia ziaren: Rwanda
Region: Gakenke
Odmiana arabiki: Bourbon
Wysokość upraw: 1700 - 2200 m n.p.m.
Metoda obróbki: Myta
Kawa jakości speciality pochodząca z Rwandy, wypalona w warszawskiej Coffee Republic. Ziarno jest palone jasno, sprawdzi się idealnie do przelewowych metod parzenia. W kawie pojawiają się słodkie nuty karmelu oraz lekka owocowość.
Region: Gakenke
Odmiana arabiki: Bourbon
Wysokość upraw: 1700 - 2200 m n.p.m.
Metoda obróbki: Myta
Kawa jakości speciality pochodząca z Rwandy, wypalona w warszawskiej Coffee Republic. Ziarno jest palone jasno, sprawdzi się idealnie do przelewowych metod parzenia. W kawie pojawiają się słodkie nuty karmelu oraz lekka owocowość.
There are no reviews for this product yet.
Write ReviewThe owner of the online store does not guarantee that the published opinions come from consumers who have used or purchased a given product.