Strona głównaNasze marki - Coffee RepublicCoffee Republic - Rwanda Muhondo
Kraj pochodzenia ziaren: Rwanda
Region: Gakenke
Odmiana arabiki: Bourbon
Wysokość upraw: 1700 - 2200 m n.p.m.
Metoda obróbki: Myta
Kawa jakości speciality pochodząca z Rwandy, wypalona w warszawskiej Coffee Republic. Ziarno jest palone jasno, sprawdzi się idealnie do przelewowych metod parzenia. W kawie pojawiają się słodkie nuty karmelu oraz lekka owocowość.
Region: Gakenke
Odmiana arabiki: Bourbon
Wysokość upraw: 1700 - 2200 m n.p.m.
Metoda obróbki: Myta
Kawa jakości speciality pochodząca z Rwandy, wypalona w warszawskiej Coffee Republic. Ziarno jest palone jasno, sprawdzi się idealnie do przelewowych metod parzenia. W kawie pojawiają się słodkie nuty karmelu oraz lekka owocowość.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.